För dig som företagskund

Vi arbetar med miljövänlig kemtvätt för företag. Verkstad, byggföretag, industri, skönhetssalong, restaurang, hotell eller kontor – oavsett vad ditt företag gör så kan vi ta hand om din tvätt. Vi rengör effektivt dina arbetskläder och textilier, allt från förkläden och overaller till badrockar och linnedukar. Vi tar hand om såväl såsfläckarna på den vita serveringsjackan som oljespillet på snickarbyxorna eller kaffefläcken på profilskjortan. Glöm inte bort dina mattor, se till att ge ett gott första intryck med en fräsch entré.

Har du fullt upp och har svårt att hinna lämna och hämta din tvätt hos oss? Inga problem, det ordnar vi. Vår tvättexpress kommer till din arbetsplats, hämtar upp din tvätt och levererar den senare nytvättad och struken. Snabbt och enkelt. Vi kan avtala om fasta dagar och tider, eller så ringer du oss när tvättberget växt sig oöverstigligt.

Tvättexpressen löser dina problem – och fläckar!

Miljövänlig kemtvätt för företag

Är miljövänliga och hållbara val viktiga i ditt företag? Anlitar du Tvätt-2000 kan du hålla fanan högt. Vi investerar ständigt i ny teknik som är snäll mot både människor och miljö. I vår kemtvätt använder vi en teknik innehållande kolväte istället för farlig perkloretylen. Du kan också välja den nya tvättmetoden WetCare som är skonsam både mot din tvätt, din hud och miljön.

Ett blixtlås som lossnat eller hål i en ficka? Vi erbjuder även skrädderitjänster som förlänger livet på dina plagg och textilier. Vi kan också impregnera textil för att göra den smuts- och vattenavvisande,  perfekt för ytterkläder som behöver tåla väder och vind.

Vårda det du har – mindre slit och släng gynnar både ditt företag och vår jord!