Vardagslyx, tristess, tidsbrist eller akutbehov

Klädvård

Oavsett orsak tar vi gärna hand om din tvätt! Bland våra tjänster erbjuder vi såväl vattentvätt som miljövänlig kemtvätt, allt efter dina behov. Vi tvättar alla typer av plagg: jackor och rockar, byxor, kjolar, klänningar och blusar, kolla vår prislista för en längre lista. För skjortor har vi alltid ett extra bra erbjudande – tvättar du fem stycken kostar det endast 130 kr! Och glöm inte slipsen som råkade bli doppad i soppan. Läs om WetCare, miljövänlig kemtvätt, här.

Vårda dina minnen

Festkläder

Vårda dina minnen! Brudklänningen och fracken, smokingen och festblåsan från studentbalen. Få plagg förknippas med så mycket glädje som just fest- och högtidskläder, så se till att ta hand om dem. Kanske ska du bära dem igen, eller dina barn? Ömtåliga tyger, spets, applikationer, pärlbroderier och paljetter är inget problem – vi tvättar dina festkläder varsamt och professionellt.

Smutsiga mattor, dammiga gardiner eller fläckig soffa?

Hemtextil

Gör både miljön och din plånbok en tjänst – låt oss ge dina dina hemtextilier nytt liv med en tvätt!
Vi tvättar mattor i alla material och anlitas kontinuerligt av proffs inom mattbranschen. Ring oss om du vill att vi hämtar din stora matta!
Vi kan också förlänga livslängden för din soffgrupp genom att rengöra dynor, kuddar och överdrag.
Gardiner samlar mer damm än du anar och är ofta gjorda av känsliga material som kan vara svåra att stryka. Låt oss ta hand om dem!
Vi tvättar gärna dina dukar efter festen och levererar dem fläckfria och släta, och ger dig hotellkänsla på hemmaplan med nymanglade lakan.
När tvättade du din dunkudde eller ditt duntäcke senast? Undvik katastrofer i tvättstugan, vi ser till att de blir rena och behåller sin härliga fluffigt.

Lerig hage & ett utetäcke

Hästägare

En lerig hage och ett utetäcke kan bara sluta på ett sätt. Bara lugn, vi har sett alla grader av smutsiga hästtäcken – och vi tvättar dem alla! Dessutom rengör vi naturligtvis ridutrustning av alla de slag, exempelvis vojlockar och schabrak, men också dina ridkläder som ridbyxor (även knä- eller helskodda i läder), västar och kavajer.

Ett tips! Vi impregnerar även textil för att göra ytan smuts- och vattenavvisande.

Ge dina favoritkläder nytt liv

Skrädderi

Ett blixtlås som lossnat på kostymbyxorna eller ett hål i en jackficka. En kjol som behöver läggas upp eller älsklingsjeansen som fått en reva. Vi samarbetar med duktiga skräddare som räddar dina favoritkläder eller ger nytt liv åt det där plagget som är så fint men behöver justeras för att passa. Självklart tar de sig an även andra typer av sömnadsarbeten, exempelvis gardiner. Kontakta oss för råd och pris!

Tvätta dina duntäcken & kuddar

Specialtvätt

Vi är proffs på duntvätt – täcken och kuddar blir som nya, rena, väldoftande och härligt fluffiga.

Vi tvättar även din dunjacka med perfekt resultat, så du kan tryggt lämna in din dyrgrip från Canada Goose, Montcler, Hollies, Fjällräven, Parajumper, Peak performance eller North Face.

Ibland behöver dina ytterkläder impregneras för att bibehålla sin smuts- och vattenavvisande yta. Det ordnar vi! Beställ tilläggstjänsten nästa gång du lämnar in din tvätt.

Syntetmaterial som ger dig stötar, drar till sig damm eller klistrar fast på kroppen? Antistatbehandling är en annan tilläggstjänst vi erbjuder!